top of page

Creatief concept

 Voor uiteenlopende organisaties heb ik creatieve concepten en teksten gemaakt. Over duurzaamheid, zorg, natuur, water, energie, veiligheid, geld, groei, mensen, ideeën, cultuur. Interne communicatie, een corporate campagne, scripts voor animatie en video, redactionele content, publieksinformatie, interviews, klantverhalen, educatieve projecten, een arbeidsmarktcampagne. 

Die ervaring neem ik mee in mijn huidige werk als schrijver, trainer en workshopgever. Het blijft leuk om creatieve ideeën te verzinnen en in de wereld te zetten. Een onderwerp toegankelijk maken zodat mensen er iets mee kunnen, dat blijft de uitdaging, ook in workshops en trainingen.

Ook dan zet ik al mijn creativiteit in om een inhoudelijke boodschap over te brengen en deelnemers mee te nemen in een verhaal.

Met mijn ervaring kan ik bovendien meedenken met je organisatie over een interne campagne die aansluit bij een workshoptraject dat je medewerkers hebben doorlopen.

 

Wil je dat zij bijvoorbeeld de belangrijkste inzichten en/of afspraken op hun werkplek of in interne organisatiemedia meekrijgen? Ik bedenk graag een passende aanpak voor je. Neem gerust contact met me op om daarover van gedachten te wisselen.  

VOORBEELDEN VERHELDEREN.

Selectie van projecten waarvoor ik een creatief concept en tekst heb gemaakt.

Creativiteit gewenst? Wil je een eigen aanpak voor een workshoptraject, al dan niet in combinatie met een interne campagne gericht op medewerkers in je organisatie? En zoek je daarbij een creatieve sparring partner? Stuur me gerust een bericht.

bottom of page