WORKSHOPWAT HAD JE DAN VERWACHT?

SPECIAAL KUKURU-AANBOD

Workshop + boek
zondag 31 oktober 2021 van 13.30 - 17.00 uur
Werkspoorfabriek, Utrecht


Early Kukuru:€ 49,-
(normaal € 59,-)
nog een aantal plekken beschikbaar


 

Het is fantastisch als alles gaat zoals verwacht, alleen de werkelijkheid valt soms tegen. Studie, werk, vriendschappen, je ontwikkeling, steeds is er een vaag gevoel van ‘dat kan beter’, maar hoe dan?

 

Bekijk het eens op een andere manier: verken je verwachtingen.

 

Veel mensen verwachten nogal wat, van het leven, van zichzelf. Ook hebben ze het gevoel dat er veel van hén wordt verwacht.

In deze workshop laat ik je stilstaan bij twee vragen: wat doen al die verwachtingen met jou, en wat doe jij met verwachtingen?  

Op een losse manier vertel ik je graag meer over verwachtingen, hoe ze ontstaan in je hoofd, wat er mooi en goed aan kan zijn en op welke manier ze in de weg kunnen zitten. Ook licht ik toe welke inspirerende lessen je kunt leren uit de stoïcijnse filosofie, daarbij houd ik het praktisch (zo is de stoïcijnse filosofie namelijk). Ik leer je de kennis toe te passen 

 

- Word beter in verwachtingen spotten

- Ontdek wat je daarmee kunt doen om voor jezelf een verschil te maken

Ook gaan we het hebben over verwachtingen van anderen – hoe signaleer je die en maak je ze bespreekbaar. Op je werk, in een vriendenkring of familieverband. Kortom, verwachtingen verhelderen voor jezelf en naar anderen toe.

 

Deze workshop helpt je beter met je energie om te gaan, kalmer te worden, anders naar je keuzes te kijken en veerkrachtiger om te gaan met het onverwachte. Van mij mag je praktische stof tot nadenken, vragen en oefeningen verwachten. Het wordt zeker een leerzame en inspirerende middag waarvan je zelfkennis groeit. 

 

De workshop vindt plaats op een goed bereikbare locatie in Utrecht op zondagmiddag 31 oktober 2021. Deelname kost € 59,- en daarvoor krijg je ook het boek 'Wat had je dan verwacht?' (ter waarde van € 20,99). 

Wil je profiteren van de Early Kukuru-actieprijs van € 49,- meld je dan snel aan. 

Wat had je dan verwacht? Jan Wolter Bijl