top of page

Lowlands: talk en stand up philosophy

Ook op de editie van 2022 draag ik weer bij aan het programma van The School of Life Amsterdam op vrijdag 19 augustus zondag 21 augustus. Ook dit jaar staan we weer op Lowlands met een team en een gevarieerd programma.


Deze editie verzorg ik er mijn talk 'Wat had je dan verwacht?'. Deze talk zet jouw VerwachtingenRadar aan! Je gaat beter zien dat ze overal zijn, om je heen en in je hoofd: hoge verwachtingen van het leven en van jezelf. En die zijn behoorlijk bepalend voor hoe je leeft en beleeft. Door erbij stil te staan, leer je jezelf beter kennen: wat vind ik, wat wil ik? Je leert anders denken en kunt het onverwachte aan.


Ook participeer ik vrijdag en zondag in standup philosophy (in wisselende teams met Eva Rovers, Moulsari Jain, Thijs Launspach, Jacob Koolstra, Lammert Kamphuis en Karim Benammar en moderatoren Sandra Klijn en Linde van Tienen). Daarin gaan we improviserend in op levensvragen vanuit het publiek.


Daarnaast verzorg ik Art Therapy met collega's Maggie van den Heuvel, Timea Lelik en Aart Goedhart.


UPDATE: ook in 2023 ben ik er weer bij op Lowlands, met een talk (meer daarover later) en stand up philosophybottom of page