top of page

Podcast Afslag X (11): Onzekerheid

Voor mijn podcast 'Afslag X' had ik een goed gesprek met Onzekerheid. Wat is jouw verhouding met Onzekerheid?


Met die podcast neem ik zelf een nieuwe afslag. In de eerste tien afleveringen ging het steeds over een keuze of een gebeurtenis die het leven van de geïnterviewde een onverwachte wending gaf.


In seizoen 2 (vanaf aflevering 11) hoor je een ander soort gesprekken.


Zoals je weet heb ik een boek geschreven over verwachtingen (‘Wat had je dan verwacht?’). Als er één hoge verwachting is die in de weg kan zitten en die mij al jarenlang intrigeert, is ‘t wel het idee van het Maakbare leven. Je weet wel, geluk en succes komen jouw kant op als je het maar handig aanpakt, het is aan jou, dat verhaal.


Het maakte mij juist des te nieuwsgieriger naar het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven. Dus dat onderzoek ik.


In de podcast Afslag heb ik bijzondere gesprekken, namelijk met onder meer Teleurstelling, Aanvaarding, Nuance, Twijfel, Tevredenheid en (Mee)veerkracht. In de volgende aflevering is Imperfectie te gast. En om te beginnen dus: Onzekerheid.


Luister nu naar aflevering 11 van Afslag X. Met Roos de Kok in de rol van Onzekerheid. De tekst van schreef ik. Afslag X vind je op onder meer Spotify en Apple Podcasts.


Wil je meer lezen over het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven? Check dan ook mijn manifest ‘Omarm het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven’.
bottom of page