top of page

Jezelf tegenkomen (op Lowlands)
Met het team van The School of Life Amsterdam, waar ik sinds de start in 2014 docent ben, dragen we al jarenlang bij aan het programma van Lowlands.


In 2019 en 2022 verzorgde ik er de talk 'Wat had je dan verwacht?'. Over hoe hoge verwachtingen van het leven en van jezelf behoorlijk bepalend zijn voor hoe je leeft en beleeft. Door erbij stil te staan, leer je jezelf beter kennen: wat vind ik, wat wil ik? Je leert veerkrachtiger denken en kunt het onverwachte aan.


In 2023 was de titel ‘Tripje naar jezelf’. Als je jezelf tegenkomt, hoe maak je er een leuke en leerzame ontmoeting van? En hoe zijn constructieve vragen voor jezelf ook manier om je bewustzijn te verruimen? Jezelf tegenkomen is leren van het leven. Niet per se om krampachtig iemand te worden, zeker ook om te zien wie je al bent. 


Ook deed ik in 2022 en 2023 mee met ‘stand philosophy’'. Op het podium improviseerden we op levensvragen uit het publiek. Een geweldige formule.


In 2015 stond ik ook al eens op Lowlands met de lezing 'Rust in je kop'. Die ging over het onderwerp dat mij toen helemaal had vastgepakt: loslaten.Foto's Lowlands 2023: Sebastian de Meijer


Foto's Lowlands 2022


Комментарии


bottom of page