top of page

Aanvragen
'Omarm het Toch-Niet-Zo-

Maakbare leven'

Wil je ook kosteloos het manifest 'Omarm het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven' ontvangen? 

Vul dan op dit formulier je mailadres in. Je ontvangt na enkele minuten een link om het document te lezen of te downloaden (als .pdf). Ook houd ik je dan (heel af en toe) op de hoogte van mijn nieuwe activiteiten en nieuws. 

Waar gaat het manifest precies over? Heel kort: over hoe je je wel of niet gek kunt laten maken door hoge verwachtingen over geluk en succes. Ik sta stil bij vragen en ideeën die mij al heel lang bezighouden, die ik belangrijk vindt, en het is ook een uitnodiging om mee te denken. 

Is een gelukkig en succesvol leven zo maakbaar als soms wordt voorgespiegeld? Op welke manier kunnen gewekte verwachtingen daarover je in de weg zitten? 

Ook ga ik in op een aantal kanten van het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven, zoals onzekerheid, imperfectie, twijfel, (mee)veerkracht, teleurstelling en stilte. Je kunt daarover allerlei aannames hebben, maar kun je er ook anders naar kijken dan je gewend bent? En hoe zou dat kunnen helpen?

Zoals je mogelijk weet, verscheen eind 2021 mijn boek 'Wat had je dan verwacht?' en geef ik workshops waarin het thema 'verwachtingen' terugkomt. Dit vormde de aanleiding voor het manifest 'Omarm het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven'.  

Heb je naar aanleiding daarvan een vraag of een reactie? Stuur dan een mail naar janwolter@hoofdruimte.nl

Omarm het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven - Jan Wolter Bijleveld.png
Omarm het Toch-Niet-Zo-Maakbare leven inhoud.png
bottom of page