top of page

Ik help
verhelderen.

Kopie van Hoofdruimte__JBF0848-1_edited_edited.jpg

Groeien, verbeteren, veranderen...  Er moet van alles. En alles moet maar kunnen. Als je het juiste doet, denkt en kiest, komen succes en geluk naar je toe. Althans, zo lijkt het. 

We hebben hoge verwachtingen van werk, van het leven, van elkaar en zeker ook van onszelf. Dat is mooi en motiverend, maar kan ook doorslaan in een ongezonde werk- en prestatiedruk die leidt tot het gevoel van tekortschieten en 'dit is het nog niet'.

In workshops, trainingen en lezingen gebruik ik het thema ‘verwachtingen' om allerlei schurende situaties en vragen op een constructieve manier bespreekbaar te maken, inzicht te geven én te helpen tot een concrete aanpak komen.

‘Wat had je dan verwacht?’​

  • Van teleurstelling cq. frustratie (wat wil ik, maar lukt niet?) naar mogelijkheden (wat kan wel?) 

  • Inzetbaar voor persoonlijke ontwikkeling en mentale veerkracht van professionals (ook studenten/trainees) en verbetering van communicatievaardigheden en samenwerking

  • Ook geschikt voor een hernieuwde kijk op bijvoorbeeld medewerkerstevredenheid, goed werkgeverschap en de relatie tussen dienstverlener en klant (of: burger, patiënt, student)

 

Hier vind je meer over mijn aanpak van trainingen en workshops, wat dat oplevert en hoe anderen het ervaren hebben. Wat wil je in jouw organisatie bespreekbaar maken en verbeteren? Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Hoofdruimte__JBF0872-1.jpeg

Leuk je te ontmoeten,
ik ben Jan Wolter Bijleveld

Ik schrijf, verzorg  trainingen, workshops en lezingen voor diverse organisaties en doelgroepen, ben docent bij The School of Life Amsterdam en maak podcasts.

Ik heb een achtergrond in het communicatievak.

 

Al zo'n 15 jaar schrijf en spreek ik over thema's als loslaten, rust/ruimte in je hoofd en verwachtingen. Zie ook Lsltn.nl (staat voor loslaten). 

Mijn nieuwste boek is 'Wat had je dan verwacht?'

Lees meer over mijn aanpak en ervaring

Wat had je dan verwacht? Jan Wolter Bijleveld.jpg
bottom of page