LSLTN.NL  (STAAT VOOR LOSLATEN)

Lsltn (staat voor loslaten) is een productie van Hoofdruimte. In een paar woorden: luchtige diepgang, praktische ideeën, voor ruimte in een vol leven.

In 2006 begon Lsltn.nl uit verwondering. Veel moeten. Veel willen. Dingen goed doen – of zelfs perfect. Veel te kiezen. Overal bij zijn. Niks missen. Het gaat vanzelf en is soms best prettig. Alleen…, het gaat maar door. Lsltn (staat voor loslaten) was een tegengeluid in een wereld van druk-druk-druk en meer-meer-meer. Met aandacht voor het mooie van imperfectie, twijfels en vragen. Het begon met verbazing en vragen, dat werd een idee en groeide uit tot een website. Daarna kwamen gadgets zoals het Thing Not To Do-notitieboekje, het Zeg maar dagboek, ansichtkaarten, een weekagenda, nog meer notitieboekjes. Lsltn is op een leuke manier uit de hand gelopen. Inmiddels hebben we dat ook allemaal weer losgelaten. In 2010 verscheen het eerste boek Loslaten, daarna volgden in 2012 Loswerken en in 2014 Losleven (Ingeborg Deana/Jan Wolter Bijleveld, uitgeverij A.W. Bruna). In 2016 verscheen Losser werken (Jan Wolter Bijleveld, uitgeverij Hoofdruimte). Van het boek Loslaten (vijf keer herdrukt) zijn inmiddels zo'n 12.000 exemplaren verkocht. 

 

Mijn nieuwe nieuwe boek 'Wat had je dan verwacht?' verschijnt op 20 oktober 2021 bij A.W. Bruna Uitgevers. 

In de afgelopen jaren heb ik  lezingen/workshops mogen bij onder meer Happinez Festival, Durf te vragen, Fris in je Hoofd, Maand van de Spiritualiteit, Learning Lane, festival Hongerige Wolf en bij diverse organisaties (onder meer overheid, zorg, onderwijs, dienstverlening). 

Sinds 2014 ben ik als docent verbonden aan The School of Life Amsterdam. Hier geef ik onder meer maandelijks de class Hoe blijf je kalm? Ook verzorg ik er talks en workshop, ook voor The School of Life Professional en op diverse festivals (onder meer TSOL Festival in Tivoli Vredenburg en Lowlands). 

Interesse? Wil je me boeken voor een workshop of een lezing? Dit is mijn huidige aanbod van workshops. Wil je meer weten over wat ik specifiek voor jouw organisatie of event kan betekenen? Stuur me gerust een bericht. Met losse groet, Jan Wolter Bijleveld

IMG_2298-870x490.jpg
IMG_3291_edited.png